Kamara a vállalkozásokért tantárgy – 2023. 10. 10.

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A szemeszter hatodik óráján Miklósy Lajos, az IPARTECHNIKA Menedzser Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója és Lendvay Patrik, a Lendvay Event Kft. ügyvezetője tartottak előadást.

Az óra első felében Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatójának előadását kísérték figyelemmel a hallgatók. A tulajdonos-ügyvezető ismertette a projekt fogalmát, a projektmenedzsmentet befolyásoló komponenseket, valamint arra is felhívta a hallgatók figyelmét, hogy a projekt fázisok során mely tényezőkre kell kiemelt figyelmet fordítani, valamint milyen felmerülő problémákra kell odafigyelni és felkészülni.
Vállalkozásán keresztül, gyakorlati példák bemutatásával hangsúlyozta a hatékony időbeosztás kialakítását és a folyamatos változásokra való felkészülést.

A tanóra másik felében Lendvay Patrik tartotta meg előadását saját vállalkozói tapasztalatairól és sikereiről, valamint egy esettanulmányon keresztül nem csak cégtevékenységét mutatta be, hanem felhívta a hallgatók figylemét a változásokra való gyors reagálás fontosságára. Ehhez gyakorlati tanácsokat is kaptak a tanulók, milyen módszerekkel készülhetnek fel a komplex változásokra és hogyan vehetik könnyebben a vállalkozói élet akadályait.

A következő óra főszereplői a hallgatók lesznek, ugyanis 2-3 fős csoportokban bemutatják vállalkozás ötleteiket a zsűritagok előtt. 


Miklósy Lajos előadás anyaga letölthető ITT »»»

Lendvay Patrik előadás anyaga letölthető ITT »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png