Kamara a vállalkozásokért tantárgy előadás 2020.09.22.

Harmadik őszi előadásunk előadói Gál Renáta és Molnár Albert.

Gál Renáta, a Marketing Empire Kft. kreatív igazgatója az induló vállalkozásoknál hatékonyan és költségkímélő módon alkalmazható 12 főbb marketing eszközt mutatta be részletesen. Sok hasznos gyakorlati példával szemléltette az elhangzottakat. Az üzleti terv marketingről szóló részében érdemes első lépésként meghatározni a leendő vállalkozás és terméke/szolgáltatása pozícióját, és abból kiindulva megválasztani a megfelelő marketing eszközöket és üzeneteket. Kommunikáció nélkül nincs kapcsolat – hangsúlyozta.

Molnár Albert, a kamara Kereskedelmi Tagozatának alelnöke részletesen ismertette az ún. liftbeszéd jellegzetességeit. Hogyan lehet három perc alatt figyelemfelkeltően és lényegretörően prezentálni egy üzleti ötletet befektetők előtt? Hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre és miként érdemes alkalmazni a verbális és nonverbális kommunikáció eszközeit? Molnár Albert kiemelte, a kommunikáció hatékonysága néha a részletekben rejlik.

Az előadások anyagát a szelearning felületen, valamint az alábbi linkeken osztjuk meg a Hallgatókkal:

Marketing elemek induló vállalkozásoknál prezentáció »

Vállalkozási ötletek prezentációja »

 

A szeptember 29-i órán a Hallgatói csapatok 3-3 perces liftbeszédben mutatkoznak be üzleti ötleteikkel a mentorok előtt.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök