Kamara a vállalkozásokért tantárgy előadás – 2021.03.22.

A félév hetedik óráján Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatója és Molnár Albert, a kamara Győri Térségének elnöke tartottak előadást.

Minden terv annyit ér, amennyit megvalósítunk belőle – emelte ki Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatója. „Egy konkrét projekt megvalósítása egy vállalkozásban” című előadásában a sikeres projektmenedzsment kulcstényezőiről tartott előadást, melynek témája a mostani járványügyi helyzetet nem kikerülve a projekt fogalmának gyakorlati megközelítésű értelmezése és a projekttervezés jó gyakorlatának megismerése volt. Felhívta a figyelmet a projektmenedzsment-folyamat fontos szempontjaira, kihívásaira és buktatóira is, amiből a levont tanulságok hozzájárulnak az üzleti terv sikeres megvalósításához.

Molnár Albert, a kamara Győri Térségének elnöke tüzetesen ismertette a prezentációs technikákat, melyek betartásával a hallgatók egy érdekes, kompakt, nem utolsósorban figyelemfenntartó előadás megtartásának jellegzetességeit is elsajátíthatják. Hogyan lehet öt perc alatt egy üzleti ötletet figyelemfelkeltően és lényegre törően prezentálni? Hogyan készüljünk fel egy ilyen helyzetre és miként érdemes alkalmazni a verbális és nonverbális kommunikáció eszközeit? Molnár Albert kiemelte: a kommunikáció hatékonysága néha a részletekben rejlik. A hallgatóknak az üzleti tervet videós prezentációval együtt április 19. reggel 8 óráig kell majd beadniuk.

Miklósy Lajos előadása itt elérhető »

Molnár Albert előadása itt elérhető »

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök