Kamara a vállalkozásokért tantárgy félévnyitó előadása

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem kiváló együttműködésében 2020. február 11-én indul a tantárgy tavaszi féléve.

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy aktuális félévében a hallgatók 13 alkalommal fognak találkozni előadóikkal és mentoraikkal az előadások, illetve céglátogatások során.

A tantárgy tematikája érdekes és hasznos információkat nyújt az üzleti ötletek kidolgozásáról, a vállalkozóvá válás folyamatáról.

A tárgy nemcsak tematikáját tekintve egyedülálló, hanem abban is, hogy a félévi csoportos feladat megvalósítása közben előadóként és mentorként vállalatvezetők, cégtulajdonosok támogatják a hallgatókat, a gyakorlati tapasztalatukból merített kérdésekkel, javaslatokkal, visszajelzésekkel.

A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának alelnöke.


A félévnyitó óra sajtónyilvános.

Időpont: 2020. február 11. (kedd) 17:20–18:50

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székház


A Kamara a vállalkozásokért tantárgy videós bemutatkozásáért kattintson ide, a kamara imázsfilmjét pedig ide kattintva érheti el!

A tantárgy hallgatói számára kapcsolat: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta (kszm##kukac##sze.hu)

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök