Kamara a vállalkozásokért tantárgy második előadás 2020.09.08.

A nagy sikerű tantárgy előadói és mentorai örömmel fogadták a hallgatókat az őszi félév első egyetemi helyszínű előadásán.

Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta és Molnár Albert részletes tájékoztatást adtak a hallgatóknak a féléves tematikáról, az oktatás menetrendjéről, valamint a féléves követelmények teljesítéséről.

A korábbiakhoz képest változás, hogy ettől a félévtől kezdve a hallgatói csapatok nem egy, hanem háromféle feladattípus közül választhatnak: melyik az, amit leginkább testhezállónak találnak.

Fontos azonban, hogy a vállalkozói mentalitást, a gazdasági-piaci környezet legfontosabb összefüggéseit és a jól átgondolt üzleti tervet, cégfelépítést mindegyik feladattípus teljesítése közben elsajátítsák.

A múlt heti online előadást követően a hallgatók most személyesen is megismerhettek néhány mentort: Ferenczi Katalint (Ferenczi Fémipari Kft.), Gál Renátát (Marketing Empire Kft.) és Miklósy Lajost (Ipartechnika Menedzser Kft.), akik ismertették, hogy a vállalkozási ismereteknek mely területe a specialitásuk és miben fogják támogatni a hallgatói csapatokat.

Molnár Albert előadásanyaga ide kattintva elérhető »

Győr Plusz Média tudósítása itt megtekinthető »


A következő előadásra kérjük a hallgatóktól, tájékozódjanak a kamara honlapján a kamara tevékenységeiről, tekintsék meg a kamarai imázsfilmet, a kamarai tantárgy imázsfilmet, valamint a kamarai munkaszervezet vezetőinek videós köszöntőit. A következő órán ezzel kapcsolatos kérdésekre várjuk tőlük a legjobb válaszokat!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök