A Fertő-Rábaközi Térség és a Szolgáltatási tagozat köszönti új belépő partnerét

Vállalatfinanszírozási tanácsadás, innovatív környezetbarát hővédő bevonat és újgenerációs infrafűtés. Ezek a MON Consulting Kft. főbb tevékenységei.

A 2019-ben alakult cég küldetése, hogy olyan technológiákkal és termékekkel foglalkozzanak, melyek összhangban vannak azon megfogalmazott kívánalmakkal, mint környezettudatosság és ebből adódóan jövőbe mutató élhető és fenntartható környezet hátrahagyása a jövő generációinak.

A MON Consulting Kft. három fő tevékenysége:

  • Vállalatfinanszírozási tanácsadó és elemzőként, szolgáltatások teljes spektrumát nyújtják ügyfeleiknek. Partenreikkel közösen beruházási-, fejlesztési- és egyedi hitel konstrukciók összeállítása, amelyek ügyfeleik számára azon lehetőségeket biztosítja, hogy több intézmény egyedi versenyajánlatai közül választhassanak.
  • Sokoldalúan felhasználható, nanotechnológiával fejlesztett, innovatív környezetbarát hővédő bevonat kivitelezési munkálatai.
  • Újgenerációs infrafűtés, elektromos fűtőfólia forgalmazása és kivitelezési munkálatai, valamint általános épületvillamossági szerelés és kivitelezés.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem önkéntes tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon!
Erősítsük együtt a Fertő-Rábaközi Térség és egyben a megye gazdaságát!

Fertő-Rábaközi Térségi irodák
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Tel.: +36 96 779-889
E-mail: erdosvilmos@gymskik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Tel.: +36 96 260-147
E-mail: csorna@gymskik.hu

Fotónkon Simon Dániel ügyvezetőt köszönti, Csapó Péter a Fertő-Rábaközi Térség elnöke és Erdős Vilmos irodavezető.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök