KATA és számla-adatszolgátatás változásai 2021-től

Adótanácsadók Egyesületének következő kreditpontos előadása

Az Adótanácsadók Egyesülete 2021. június 22-én 10:00 órakor ELEKTRONIKUS kreditpontos előadást tart, melynek témája a KATA és számla-adatszolgátatás 2021-es változásai.

Az elektronikus kreditpontos előadás célja a KATA adózókra vonatkozó 2021-től hatályba lépő 3 millió forintos szabály ismertetése, valamint a számla-adatszolgáltatási kötelezettség 2021. évi változásai. Áfa bevallás tervezet 2021. július 1. napjától - a NAV által megküldött tervezet tartalma. A tervezet elfogadása, módosítása, melyet Dr. Nagy Péter a NAV CSCSM Igazgatóság munkatársa gyakorlati példákon keresztül ismertet. Részletes program és kreditpontokkal kapcsolatos információ nyomtatásra kész formátumban letölthető INNEN.
Részvételi díj:

  • díjtalan az egyesületi tagdíjat megfizetett tagoknak
  • bruttó 4.000 Ft/fő külsősöknek, valamint a tagdíjat meg nem fizetett tagoknak
  • A részvételi díjat előre kell megfizetni előadás napját megelőző nap 10 óráig. Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, az utalási bizonylatot az adokamara@adokamara.hu címre megküldeni.

A részvételi díjat előre kell megfizetni az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről utólag elektronikus számlát állítunk ki, és azt elektronikus úton küldjük meg.

JELENTKEZÉS EGYESÜLETI TAG, VALAMINT NEM TAG, DE KÓDDAL RENDELKEZŐK RÉSZÉRE

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és korábban még nem vett részt rendezvényünkön, akkor az alábbi regisztrációs jelentkezési lapot kitöltve jelentkezhet a rendezvényre:REGISZTRÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP ÚJ RÉSZTVEVŐKNEK
Kérjük, hogy a fizetési bizonylatot hozza magával a rendezvényre, mert az biztosítja a részvételi lehetőségét!

További információk:
Az elektronikus előadásra előzetes jelentkezés szükséges – melyet június 21-e 10.00 óráig lehet megtenni. Az előadáson való részvételt korlátozott létszámban 300 fő részére tudjuk biztosítani, és létszám beteltével a jelentkezés automatikusan lezárul.
Az online előadóterembe való belépés (az elektronikus jelenlét igazolása a naplóban) június 22-én 09:00-órától kezdődik és 10:05 órakor lezárul, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség!


 
Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök