A Kereskedelmi Tagozat köszöntötte jubileumi vállalkozóit

A Kereskedelmi Tagozat elnöksége a CARDO Bútor- és Matracgyártó Kft.-t köszöntötte vállalkozása alapításának 30. évfordulója alkalmából.

Az elismerő oklevelet Nimrod Tueta ügyvezető vette át Balla Jenőtől.

A cég 1916-ban alakult Győrben, Nyugat-Magyarország legnagyobb városában. Elsősorban faipari vállalatként, szekrényeivel és bútoraival vált ismertté. A Cardo a város egyik legrégebbi gyára, múltban gyökerező tradícióval, amely túlélte a két világháborút, a rendszerváltást, mindig alkalmazkodva a legkülönbözőbb gazdasági körülményekhez. A privatizáció kezdetével, 1993-ban a Cardo egy nemzetközi matrac- és bútorgyártó cég kezébe került.

A Cardo ennek köszönhetően a legkorszerűbb, kiváló minőségű matracokat, ágyakat, ágykanapékat és különböző, a jó alvást biztosító termékeket kezdett el gyártani. Néhány év alatt a Cardo modern, versenyképes üzemmé vált. Korábban Magyarországon nem létező termékkategóriában, az “alvás szakértőjeként” abszolút piacvezető, ez a mottó világosan tükrözi a Cardo üzleti stratégiáját.
A Cardo mindent gyárt, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel szolgálja. A kiválóság múltba nyúló tradícióját országosan alkalmazva, győri gyárában készíti matracait, ágyait, kanapéit és ülőgarnitúráit.

 

További 2022. évben jubilált Kereskedelmi Tagozat vállalkozóit az alábbi galériában tekintheti meg.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök