Kibervédelem a KKV-knak és NIS2 tájékoztató rendezvény

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Ingyenes tájékoztató a kiberbiztonság aktualitásairól és az új hatósági kötelezettségekről, amelyhez online is lehet csatlakozni.

standard-quality-control-collage-concept (2).jpg

Időpont: 2024. június 12. (szerda) 9:00
Helyszín: Online vagy Budapest, BKIK székháza (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.)

2023-ban hatályba lépett a magas szintű kiberbiztonságot biztosító intézkedésekről szóló irányelv (NIS2 irányelv), mely megköveteli a nagyobb szereplőktől, hogy vegyék komolyan a kiberbiztonsági kockázatokat és ültessék gyakorlatba azokat az eljárásokat, amelyekkel megelőzhetők és kezelhetők az efféle támadások. 2024. december 31-ig Magyarországon is teljesíteni kell a kibervédelmi követelményeket, így a meghatározott cégeknek 2024. június 30-ig kötelezően be kell jelentkezniük a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságánál (SZTFH).

Ezzel kapcsolatosan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága és Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata VII. Hírközlés, Informatikai Osztálya közös tájékoztató rendezvényt szervez a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházában (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) 2024. június 12-én 9 órától.

A rendezvény térítésmentesen, hibrid módon kerül megszervezésre, személyes részvétel esetén előzetesen regisztrációhoz kötött. A regisztrációra ide kattintva van lehetőség. »»»
A rendezvény online formában, Zoom felületen kerül közvetítésre. A konferenciahíváshoz szükséges csatlakozási link a csatolt meghívóban található.  »»» 
A meghívóban tájékozódhat a részletes programról is. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png