Köszöntjük új belépő tagjainkat a Szolgáltatási Tagozatban!

A Szolgáltatási Tagozat elnöksége személyesen köszöntötte új belépő vállalkozásait november 29-ei elnökségi ülésén. 

Bauer László tagozati elnök 4 új önkéntes tagvállalkozásnak nyújtotta át a tagságot igazoló oklevelet és köszöntötte őket. 

Dr. Kővári-Horváth Márta, tréner, coach. Cégvezetőknek, alkalmazottaknak nyújt kompetenciafejlesztő tréningeket kommunikáció, időgazdálkodás, valamint  konfliktuskezelés témákban, illetve szervez csapatépítő alkalmakat. Munkája során olyan különleges eszközöket is használ, mint például a mesék és a VR- szemüveg. Magánszemélyeknek sajátos coaching eszközökkel segít önbizalomnövelés és karrierváltás területeken, míg a cégvezetők szervezetfejlesztési kérdésekkel keresik fel. Munkája során új szakterülete a mediáció, mely jogász végzettségéhez szorosan kapcsolódik, így a vitás helyzetben álló felek ezzel a békés eszközzel rendezhetik a konfliktusokat a hosszadalmas és költséges bírói út helyett (pl, válás, egyéb családon belüli vagy munkahelyi konfliktus, szomszédvita, adósságrendezés..stb.).

Kertai Melinda tűzoltós élményprogramok, tábori programok, legénybúcsúk, lánybúcsúk, csapatépítők és tűzoltós kihívások szervezésével foglalkozik, saját tűzoltóautóval vállalja családi és vállalati rendezvények lebonyolítását. A Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület alapító tagja, tevékenységének fókuszában az önkéntes tűzoltók toborzása és támogatók keresése áll.

Hadobás Attila, 2003 óta informatikus vállalkozó, saját fejlesztésű üzemeltetési és ügyviteli szoftvereket készít, főkönyvelői, raktározási programokat fejleszt. Főbb tevékenységei a rendszerfelügyelet és programkarbantartás, szolgáltatásait kisebb cégek részére nyújtja.

Kocsis Zoltán mérnök informatikus, ménöktanár, a Széchenyi István Egyetem Informatika tanszékének munkatársa. Doktori témája egy gerincsebészeti robot elméleti modelljének kidolgozása, melyre a megyei kórházban szerzett egészségügyi tapasztalai inspirálták. Szolgáltatási palettája: számítógépek, laptopok, táblagépek szervízelése, rendszergazda-szolgáltatások, szoftverek telepítése és üzemeltetése, hálózatok kiépítése és üzemeltetése, routerbeállítás, adatmentés és visszaállítás.

Tartozzon Ön is gazdasági közösségünkhöz, legyen partnerünk a vállalkozásfejlesztés útján!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara várja soraiba a megye gazdasági szereplőit és kapcsolatépítésre, fejlődésre nyitott vállalkozásvezetőit.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök