Közlekedési Innovációs Díj 2024 – Pályázati felhívás

A közlekedési szakma csúcselismeréséért fiatal mérnökök, fejlesztők, kutatók szállhatnak versenybe. Pályázni szeptember 22-ig lehet.

nusz-kid-2024.jpg

Megjelent a Közlekedési Innovációs Díj 2024 pályázati felhívása, ami a KTE honlapjáról az alább linken keresztül elérhető el: https://ktenet.hu/palyazati-felhivas/

A Közlekedési Innovációs Díj pályázatot idén hatodik alkalommal írták ki, a közlekedési szakma csúcselismeréséért fiatal mérnökök, fejlesztők, kutatók szállhatnak versenybe. A pályázat célja, hogy a közlekedéssel foglalkozó tehetséges fiatal szakemberek felkarolását, alkotásra ösztönzését és Magyarországon maradásukat segítse elő. A pályázat alapítói a hazai közlekedési ágazat fejlesztésével kapcsolatos előremutató ötleteket, innovatív kezdeményezéseket, tudományos elképzeléseket kívánják felkarolni, egyben a közlekedési szakma megbecsültségét szeretnék erősíteni, és az utánpótlás-nevelést támogatni.

Az elismerésre minden olyan Magyarországon hasznosítás előtt álló, vagy már hasznosított közlekedési innovációs eredménnyel, tervvel, tudományos kutatási anyaggal, szabadalommal lehet pályázni, amely a közlekedés összes vagy valamely alágazatával összefüggő járműtechnológia, közlekedési infrastruktúra/szolgáltatás-fejlesztés, forgalomszervezés, ellenőrzési és díjszedési rendszer, közlekedés-gazdaságtan, mobilitás-menedzsment területéhez kapcsolódik.
A nyertes pályázó jutalma nettó hárommillió forint, emellett felkérést kap arra, hogy a soron következő éves közlekedési konferencián bemutassa projektjét a szakmai nagyközönség előtt.

A felhívás részleteiről, a pályázati feltételekről és a benyújtás módjáról ITT elérhető bővebb információ. »»»
A pályázat benyújtási határideje: 2024. szeptember 22. (vasárnap)

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png