Különleges évzáró gála a Szolgáltatási Tagozat szervezésében

A Szolgáltatási Tagozatban hiszünk az együttműködésben és a személyes kapcsolatokban, ennek szellemében emlékezetes évzáró programmal zártuk az évet.

A Szolgáltatási Tagozat elnökségének meghívására több mint 100 vállalkozásvezető érkezett december 11-én a kamarába, hogy egy közös évzáró programmal pillantson vissza a 2023. évre, és áttekintse azokat az eredményeket, sikereket és szakmai programokat, melyek a közös gondolkodást és információszerzést szolgálták és hozzájárultak a vállalkozások fejlődéséhez. 

Meggyőződésünk, hogy a kamara nyitottsága, vállalkozóbarát szemlélele és közösségének ereje folyamatos támogatást nyújt a tagoknak. A kamara a vállalkozások összessége, melyben minden egyes önkéntes tagunk egy-egy építőköve a szakmai munkának és kezdeményezéseinek.
Fontos számunkra a vállalkozások támogatása, továbbá a szakmai tapasztalatcserék, a közösségépítést szolgáló események és az informális beszélgetések, mert tudjuk, hogy a vállalkozásokkal összefogva lehetünk eredményesek. 

A Szolgáltatási Tagozat aktivitásai és mérőszámai 2023. évben:
Új belépők száma: 30 vállalkozás
Kilépők száma: 15 vállalkozás
Taglétszám 2023. január 1.: 230 tagvállalat
Taglétszám: 2023. december 1.: 245  tagvállalat
Rendezvények száma: 65
Taglátogatások száma: 15
Eseményeken résztvevők száma: mintegy 1000 fő 

A Szolgáltatási Tagozat által szervezett események: "Egy korty üzlet" networking események, KKV munkacsoport ülések, "Szakmai műhelymunka könyvelőknek", Bankár Klub programok, tűzvédelmi szakvizsgák, elsősegélynyújtó tanfolyamok, ügyvédi kamarával közös szakmai beszélgetések, kapcsolatépítő workshopok, "HIT nélkül nincs siker" programsorozat, mediátor műhelybeszélgetések, Marketing Fesztivál, vámszakmai napok és exkluzív események (pl. György László kormánybiztossal).

Köszönjük a Szolgáltatási tagozati önkéntes tagok bizalmát, 2024-ben is a gazdasági szereplők érdekében dolgozunk!

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png