Látogatás a Páli Lakatos Kft.-nél

A kezdetektől fogva "Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás" Páli Lakatos Kft.-nél tett látogatást Molnár Albert, a Védjegyprogram projektvezetője.

20240627_100045.jpg

A közelmúltban tett látogatást a Páli Lakatos Kft.-nél Molnár Albert, a Védjegyprogram projektvezetője, hogy betekintést nyerhessen a kezdetektől fogva "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás" Védjegytanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás működésébe, és megtekinthesse azt a több ezer négyzetméteren fekvő üzemcsarnok komplexumot, melynek felépítéséhez, működtetéséhez és a piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodó, több mint 30 éves fenntartásához ezúton is gratulálunk. 

A Páli Lakatos Kft. 2009-ben családi tulajdonú vállalkozásként indult, jogelődje, Gecsei Miklós egyéni vállalkozó ekkor már 1993 óta dolgozott a fémipar területén. A Páli Lakatos Kft. a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagja, illetve 2019 év óta "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás".

A vállalkozás fő profilja építőipari lakatos szerkezetek gyártása, tervezése, kivitelezése, szénacél, rozsdamentes acél és alumínium alapanyagokból, de a vállalkozás gyáripari, bedolgozói, karbantartási és hibaelhárítási munkákat is végez. A Páli Lakatos Kft. munkatársi létszáma 18 fő.
A vállalkozás telephelye 9345 Páli, Petőfi u. 38. szám alatt található, ahol 2 gyártó csarnokban látják el az egyedi megrendelői igényekre készülő feladatokat.
Egy 600 m2-es különálló épületben helyezkedik el az iroda, a szociális létesítmények és a szénacél szerkezetek megmunkálását szolgáló terület, illetve egy 500m2-es csarnokban elkülönült területen zajlik a rozsdamentes és az alumínium szerkezetek megmunkálása.

Gratulálunk a vállalkozás eredményeihez, mely büszkén viselheti a "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás" Védjegy címet, melyhez partnerként kívánunk hozzájárulni a jövőben is!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png