Megalakult az Adóügyi Kerekasztal

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága és kamaránk győri térségi elnöksége együttműködésében megalakult az Adóügyi Kerekasztal.

Tisztességes vállalkozók védelme a tisztességtelen vállalkozókkal szemben – ezt a célt szolgálja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Adó-, és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága(NAV) között létrejövő Adóügyi Kerekasztal, mely a megyei kamarai elnökség támogatását élvezi.

Az Adóügyi Kerekasztal vezetője Molnár Imre, a Győri Térség Elnökségének tagja.

Az Adóügyi Kerekasztal célja az aktuálisan fontos, széles adózó kört érdeklő témák feldolgozása, ehhez kommunikációs csatornák biztosítása, speciális adójogi kérdések megtárgyalása, pl. felszámolás, végelszámolás, ennek specialitásai, nehézségei, buktatói, ellenőrzési gyakorlatok, illetve közös cél az adózók jogkövető magatartásának elősegítése.

Az Adóügyi Kerekasztal jelenlegi tagjai könyvelőirodák szakemberei, adótanácsadók, könyvvizsgáló szakemberek, akik a vállalkozások érdekeit képviselve rendszeres időközönként egyeztetnek a NAV vezető munkatársaival.

Az Adóügyi Kerekasztal alakuló ülésének résztvevői voltak: Dr. Horváth Szabolcs NAV igazgató, Felpéczi Ferenc ellenőrzési igazgatóhelyettes és dr. Lázár József tájékoztatási osztályvezető, Pintér-Péntek Imre, Kalmárné Dr. Hollósi Erika, Molnár Imre, Marczali Zoltán., Szarvas Krisztina, Tóth Gábor.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök