Mesterséges intelligencia workshop Mosonmagyaróváron

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Május 21-én workshop keretében szerezhetnek tudást a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazásáról Benyovszky Máté AI szakértőtől.

Időpont: 2024. május 21. (kedd) 15:00–16:30 és 17:00–18:30 (2 csoportban valósul meg a program)
Helyszín: Mosonmagyaróvár, Flesch Károly Kulturális Központ (9200 Mosonmagyaróvár,  Erkel Ferenc u. 14.)

Előadó: Benyovszky Máté, AI szakértő

Várjuk az érdeklődőket a Mentor és Biznisz Klub és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térsége programjára, egy izgalmas workshopra, ahol a MI (mesterséges intelligencia) gyakorlati alkalmazási lehetőségeiről lesz szó.

A workshop gyakorlati hasznának növelése érdekében javasoljuk, hogy a résztvevők hozzanak magukkal laptopot, táblagépet vagy okos telefont, legyen mindenkinek Google (GMail) illetve Microsoft felhasználói fiókja, amikkel az egyes szolgáltatásokba be tudnak lépni és élesben tudják kipróbálni a mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségeit.

Az előadáson való díjmentes, részvételi lehetőség még korlátozott létszámban nyitott, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezését online űrlapon keresztül várjuk 2024. május 21. (kedd) 10 óráig, ill. a létszámkorlát eléréséig.

 REGISZTRÁCIÓ az eseményre »»»Űrlap

 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png