Minden, amit a dubaji gazdasági környezetről tudni érdemes

A New Generation Klub 2022. évi első rendezvényén Dubajban élő magyar szakértők bevonásával a dubaji üzleti lehetőségek kerültek fókuszba. 

 

Online és személyes jelenléttel lebonyolított klubrendezvényünk keretében átfogó képet adtunk a megyei vállalkozások részére

  • a dubaji cégalapítási lehetőségekről,
  • az emirátusi gazdasági környezetről,
  • a kulturális és működési keretekről,
  • a dubaji üzleti lehetőségekről és üzleti tapasztalatokról.

ÉLő online kapcsolással vendégünk volt Szabó J. Kinga, a BEACON AL MANAL LLC képviselője, aki a dubaji gazdasági környezetről osztott meg minden részletre kiterjedő, hasznos tudnivalókat az érdeklődőkkel.
A Tutti Élelmiszeripari Kft. képviseletében Prohászka Ottó tulajdonos üzleti tapasztalatairól és dubaji cégalapítási törekvéseiről mesélt a résztvevőknek.
Dr. Kato Pertl Anett Anna ügyvéd a cégalapításokkal kapcsoltban ajánlott ingyenes konzultációt az érdeklődő vállalkozásoknak és a Ras Al Khaimah Emiratus szabadkereskedelmi övezetéről osztott meg információkat.

Hasznos információk, szakértő magyar kapcsolatok, prezentációk:
Szabó J. Kinga rendezvényen elhangzott prezentációját itt tekinthetik meg!
Dr. Kato Pertl Anett Anna Ras Al Khaimah Emiratus szabadkereskedelmi övezetéről szóló prezentációja itt érhető el!

A New Generation Klub februári témája: Antidömping vám kérdésköre

Közösségünkbe minden hónap utolsó szerdáján várjuk azokat a vállalkozásvezetőket, akik szeretnének egy innovatív csapat tagjaként új kapcsolatokat építeni, szakértő információkat gyűjteni, tapasztalatokat megosztani és vállalkozási ismereteiket bővíteni.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök