Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam Győrben

Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés a kamarában, 2022. február 1-én (kedd) 9-15 óra között. Jelentkezés ITT!

Időpont: 2022. február 1. (kedd) 9:00–15:00
Helyszín: GYMSM KIK székháza, 310. számú terem

A munkahelyi alapszintű 6 órás, vizsgával záruló tanfolyam sikeres teljesítése esetén a résztvevők névre szóló tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány a rendeletben (3/2002 (II.8.) Sz-Cs-M-EüM együttes rendelet 20. §-a) meghatározott 2 évig érvényes.
Az 1993. évi XCIII. törvény 46. §-a értelmében a munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.
A munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet 20.§ (1) értelmében minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani. 

Előadó: Ihász Róbert, Bia-Med Egészségügyi Szolgáltató Bt.

A képzés keretében a résztvevők:

  • megismerik a korszerű elsősegélynyújtás általános szabályait, alapfogalmait, módszereit és eszközeit,
  • a félautomata defibrillátor használatát,
  • az elméleti képzésen túl gyakorlati feladatokon keresztül sajátíthatják el a különböző elsősegélynyújtási technikákat (ambu baba),
  • az esetleges későbbi munkahelyi balesetek során megfelelő felkészültséggel és hozzáértéssel képesek ellátni munkatársukat.

A képzés a Felnőttképzési Törvényben előírtaknak megfelelően történik, az adatok a FAR rendszerbe kerülnek feltöltésre.
A képzés gyakorlatorientált, ezért a kiképzett elsősegélynyújtó munkavállaló szükség esetén magabiztosan fog segítséget nyújtani.

A tanfolyam részvételi díja önkéntes kamarai tagok részére: 7.000 Ft / fő
Regisztrált vállalkozásoknak: 10.000 Ft / fő
A számlát a Bia-Med Egyészségügyi Szolgáltató Bt. állítja ki a résztvevők részére.

Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2022. január 28. (péntek) 12 óráig várjuk.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök