Nagy sikerrel folytatódik a Kamara a vállalkozásokért tantárgy a 2022-es tavaszi félévben

11 éve indult először az egyetemi kurzus, amely iránt évről-évre növekszik az érdeklődés a hallgatók részéről.

49 fős létszámmal indult el a 2022. tavaszi félévében a Kamara a vállalkozásokért tantárgy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében. A tantárgyra ezúttal is rendkívül gyorsan betelt a létszámkeret.
Szokásokhoz híven a félévnyitó órának a kamara székháza adott otthont.
A tavaszi félév során még 12 alkalommal találkoznak egymással a mentorok, előadók és a hallgatók az egyetemen, valamint szervezett céglátogatásokon.

A tantárgy célja, hogy a hallgatók lépésről-lépésre megismerjék és alkalmazzák azt a tudást, amelyet a sikeres vállalkozásokat irányító mentoroktól és előadóktól kapnak meg személyre szabottan. Ezáltal a hallgatók valós képet kapnak arról, mi szükséges egy vállalkozás elindításához és hosszútávú, sikeres működéséhez.

A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségének elnöke.

A megnyitó előadáson a kamara képviseletében Nagy Ildikó koordinációs vezető és Szolgáltatási tagozati titkár vett részt. A mentorok és előadók részéről Ferenczi Katalin (Ferenczi Fémipari Kft.), Miklósy Lajos (IPARTECHNIKA Menedzser Kft.) és Szabó László (OTP Bank Nyrt.) bemutatkozását hallhattuk, akik ismertették, hogy a félév során az üzleti tervezésnek mely gyakorlati vonatkozásaiban lesznek a hallgatók segítségére.

A tantárgyfelelősök ezt követően általánosan ismertették a tematikát és a kamara működéséről is átfogó információt adtak.

A félévnyitó előadás prezentációja letölthető innen »»»

A Győr+ beszámolója megtekinthető ITT »»»

Az Oxygen Média tudósítása megtekinthető ITT »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök