Nagysikerű KKV és HR konferenciát szerveztünk a kamarában

Szakmai konferenciát szerveztünk a munkaerő-megtartás eszközeiről, a kiégés elkerülésének lehetőségeiről, a home office előnyeiről, az együttműködés szükségességéről és a képzések hatásáról. Szakmai kapcsolatokért forduljon bizalommal a kamarához!

Kamaránk KKV és HR klubja együttműködésben a GINOP 6.1.7. képzési projekt vezetésével MIÉRT MENNEK? MIÉRT MARADNAK? címmel szervezett szakmai konferenciát. Országos szinten is elismert előadók, tartalmas szakmai előadások, élénk érdeklődés a szakma képviselői részéről – ez jellemezte az októbber 30-i KKV és HR konferenciát a kamarában!

Híradás a Győr+ médiában ITT!

Híradás az Oxigen médiában ITT!

Összefoglalóink elérhetők a kamara Facebook-oldalán is!

Beszélgetés a konferencia szervezőivel a Konkrét című műsorban!

Témáink és előadóink:

„Miért mennek? Miért maradnak? Üzenet a közeljövőből”

„Mi viszi a 21. századi munkavállalót egy vállalkozáshoz, és mi viszi el onnan? Mi a fluktuáció valódi oka? Mit tegyünk, hogy az emberi erőforrás ne fejfájást, hanem versenyelőnyt jelentsen vállalkozásunknak?”

Csóti Gábor, ügyvezető Magyar GAMECHANGERS Közösség


Intenzív munka kimerültség nélkül

Hogyan előzi meg a kiégést egy igazán jó vezető? Nem csak a sok munka okozhat kiégést! Hová folynak el az energiáink? Mi hozza vissza a lendületet? Mi segít a kiégés megelőzésében? Mi nem? Rövid, szemfelnyitó előadás a kiégésről, alvásról, a kiégés megelőzéséről.

Horváth Ágnes alvástréner, mindfulness oktató, TEDx előadó


Home office – csodaszer! Csodaszer?

A Jobsgarden home office bevezetésének gyakorlati tapasztalatai. Nehézségek, megoldások, buktatók, szervezeti nyereségek és veszteségek. Támogatóknak és ellenzőknek őszintén

Lupkovics Edit Jobsgarden Kft., divízió vezető, IT recruitment


Együtt kell működnünk?

Szánalmas csapatépítés, gyötrelmes teambuilding vagy valós együttműködés fejlesztés, hatásos csoportkohézió erősítés? A kooperáció lélektana, az együttműködés alkalmazott vezetéspszichológiája

Kisházy Gergely, igazságügyi munka-és szervezetpszichológus


A képzés hatása a versenyképességre

Gondolatok a vállalati képzések céljáról és hatásáról. A képzett munkaerő és a versenyképesség összefüggései. Ágazati Készségtanácsok és a munkaerőpiac viszonya, kapcsolata.

Madarász Erik, SOTER-LINE Oktatási Központ, oktatási igazgató


A rendezvény főelőadója Dr. Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Pszichológiai Intézetének professzora volt, aki Vállalkozónak születtem?! című előadását osztotta meg a résztvevőkkel.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök