Középiskolás diákok vállalkozói ismereteit támogatja a Nemzetközi Tanirodai verseny

A Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium által szervezett Nemzetközi Tanirodai verseny zsűrijében – az iskolával fennálló kiváló együttműködésnek köszönhetően – évek óta képviselteti magát a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A Nemzetközi Tanirodai versenyen 20 csapat mérette össze tudását, melyek közül 2 csapat Ausztriából, 1 csapat Szlovákiából és egy csapat Romániából érkezett. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara különdíjas csapata a Nosztalgia Kft. lett, akik a régi idők élményeit öntötték vállalkozási ötletbe.

A vállalkozás szolgáltatását igénybe vevők az 1980-1990-es évek eseményeit élhették újra: utazás, élményszolgáltatás, vendéglátás, szórakozás, retro programok. A különdíjas csapatot a Győri Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma diákjai alkották.


Az évek óta megrendezésre kerülő verseny töretlen sikert arat a diákok körében, akik féléves felkészülésük során a vállalkozóvá válás gyakorlati, pénzügyi és marketing ismereteibe nyerhetnek bepillantást.

A programot több önkéntes kamarai tagvállalat is támogatja.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök