New Generation Klub:Hatékonyságmérés a vállalkozásoknál

A New Generation Klub szeptemberi találkozóján áttekintettük a hatékonyságnövelés eszközeit.

Hatékonyságról szervezett rendezvénysorozatunk első állomásán a hatékonyságnövelés érdekében alkalmazható mérési módszereket vizsgáltuk meg a mikro-, kis és középvállalkozásoknál, áttekintettük a költséghatékonyság eszközeit, valamint vállalkozói gyakorlatból szerzett tapasztalatokat osztottunk meg érdeklődőinkkel.

A program Sarkadi-Nagy Balázs köszöntőjével kezdődött, majd Fenyő Edina az elmúlt fél évben feldolgozott témákat foglalta össze.
A feldolgozott témák alapján bevezetett vállalkozói megoldásokról Kovács Zoltán beszélt, majd a résztvevők a hatékonysággal kapcsolatos vállalkozói tapasztalatokat, ötleteket és javaslatokat osztották meg egymással.
A hatékonyságmérés lehetőségeiről és annak eszközeiről a Cégmenedzser Szoftver Kft. képviseletében Jagodics Tamás beszélt.

 A New Generation klub rendezvényei olyan aktív párbeszéden alapuló interaktív találkozások, ahol rövid témafelvetést követően a résztvevők bevonásával vitatunk meg 1-1 jelentős témát és érünk el konkrét eredményeket.

Közösségünkbe várjuk azokat a vállalkozásvezetőket, akik szeretnének egy innovatív csapat tagjaként új hatékonyságmérési eszközöket és modelleket megismerni, fejlődni és kapcsolatokat építeni! 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök