New Generation Klub: Rendszerszintű hatékonyságnövelő eszközök a vállalkozásoknál

A hatékonyságnövelés a vállalkozói alaptudás egyik legfőbb eleme - hangzott el a New Generation Klub legutóbbi rendezvényén.


Melyek a vállalkozásunk gördülékeny és problémamentes működtetését segítő rendszerszintű hatékonyságnövelő eszközök és módszerek? Erre keresték a választ a New Generation Klub októberi rendezvényén.

A sikeres fejlődéshez elengedhetetlen a hatékonyságnövelés, amelynek eszköze lehet a hibák megszüntetése, a hiányosságok pótlása, a gondolkodás és a hozzáállás átalakítása vagy a költségcsökkentés.
A program Sarkadi-Nagy Balázs köszöntőjével kezdődött, majd Fenyő Edina felelevenítette a szeptemberi klubrendezvényen elhangzottakat.
A hatékonyságnövelés eszközeiről, lehetőségeiről és eredményeiről ezúttal Reinhardt Éva (Monstrator Consulting Kft.) osztott meg gondolatokat.

A New Generation klub rendezvényei olyan aktív párbeszéden alapuló interaktív találkozások, ahol rövid témafelvetést követően a résztvevők bevonásával vitatunk meg 1-1 jelentős témát és érünk el konkrét eredményeket.

Közösségünkbe várjuk azokat a vállalkozásvezetőket, akik egy innovatív csapat tagjaként szeretnék a legmeghatározóbb hatékonyságnövelési eszközöket megismerni, fejlődni és kapcsolatokat építeni! 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök