Olasz-magyar kereskedelmi kamarai találkozó Triesztben

Az Aries és a Friuli-Venezia-Giulia provinciabeli kereskedelmi kamara május 13-án Triesztben fogadta a Kereskedelmi Tagozat 32 fős delegációját.

 

A küldetés az Aries közreműködésével az Enterprise Europe Network hálózatának keretein belül került megrendezésre. A szakmai program keretében Michele Crosatto az Aries Venezia Giulia mutatta be szervezetük, a helyi kereskedelmi kamara munkáját és az olaszországi kamarai rendszert. Céljuk a trieszti és goriziabeli vállalkozások és a gazdaság egészének fellendítése. Feltárták a potenciális együttműködéseket az olyan nemzetközi tevékenységekhez és ágazatokhoz kapcsolódóan, mint az agrár-élelmiszeripar, turizmus, kultúra, innováció és technológiatranszfer, közlekedés. 

A delegáció ellátogatott a trieszti Aries által szervezett Olio Capitale extra szűz olívaolaj-kiállításra.

Itt találkoztak Stefano Nursival, az Ingatlanügynökök Szövetségének regionális elnökével és Guerrino Lancival, a trieszti szállodaszövetség elnökével, ahol a vállalkozók rövid előadások után feltehették kérdéseiket.

 

Jankó Ernő, a Kereskedelmi tagozat elnöke, és Kulacs Zoltán alelnöke végezetül megköszönték a meghívást a Friuli Venezia Giulia provinciához tartozó kamara elnökének Antonio Paoletti-nek.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök