Összefogás, együttműködés, Plato

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Szolgáltatási Tagozat a kamara vezetésével összhangban elkötelezett a Plato program támogatása mellett, ezért a júniusi elnökségi ülése keretében áttekinttük a Plato program továbbfejlesztésének lehetőségeit és a Belgiumba szervezett szakmai utazás tapasztalatait.

A program résztvevői a Belgiumban, Gentben megrendezett Plato nemzetközi tréningről és a Plato program továbbfejlesztési lehetőségeiről, jó gyakorlatok átvétetéről osztottak meg egymással információkat.
 
Müller Sándor, a Plato programok akkreditált trénere, a szolgáltatás tagozat elnökségi tagja előadásából sok érdekes és hasznos információt tudhattak meg az érdeklődők.
 
A PLATO program keretében előadások és tréningek segítségével segítjük a vállalkozókat abban, hogy partnerkapcsolataik építésén kívül számos információt és tudásanyagot sajátítsanak el az általuk legfontosabbnak vélt témákban. A PLATO program KKV-k tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet.
 
A 9. Plato csoport várhatóan 2023-ban kezdi meg működését.
 
Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png