Pályaválasztási Nap 2022

A Flesch Központ a kamarával együttműködésben ismét megrendezi a Pályaválasztási Napot Mosonmagyaróváron. Találkozzunk november 9-én!

Időpont: 2022. november 9. (szerda) 8:00–13:00
Helyszín: Flesch Központ, Mosonmagyaróvár

Két év járvány okozta kihagyás után, a Flesch Központ a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben ismét megrendezi a Pályaválasztási Napot Mosonmagyaróváron. 
Az esemény célja, hogy a 7., 8., 9., 10. és 11. osztályos diákok számára rálátást, szélesebb betekintést adjunk a lehetőségekbe, a továbbtanulás, pályaválasztás, akár az életpálya választáshoz szükséges információk megszerzéséhez.
A Pályaválasztási Napon a mosonmagyaróvári középiskolákon és a mosonmagyaróvári egyetemi karon túl a Széchenyi István Egyetem, győri, soproni, csornai középiskolák és budapesti egyetemek is kiállítanak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen interaktív módon, minél több mosonmagyaróvári és megyei vállalkozás is bemutatkozhasson.
A rendezvény jellegét tekintve hasonló az UFM Arénában 2020. májusában megrendezett PÁSOMO-hoz és a Flesch 2019. évi Pályaorientációs Napjához, amelyek nagy sikert arattak a résztvevők körében.
A rendezvény helyszínén, az aulában és a galériákban is megtalálhatók lesznek az iskolák standjai, valamint a helyi vállalkozások, intézmények, akikkel a személyes kapcsolatfelvétel is lehetséges.
A művészeti, egészségügyi, szociális, műszaki pályák is megjelennek a kínálatban. Célunk bemutatni a fiataloknak, hogy a továbbtanulás után itthon is elhelyezkedési lehetőségek várnak rájuk.
Az eseményre vállalkozások, cégek és intézmények is kitelepülnek, hogy interaktív módon mutassanak be egy-egy szakmát. A kiállításhoz kvízjáték, egyéb kihívások és sorsolás is kapcsolódik, melyek keretében ajándékokat nyerhetnek a résztvevők.
A program reggel 8 órától 13 óráig tart. Az első két órában zenével és látványos bemutatókkal kísért, színháztermi beszélgetés várja a fiatalokat, a következő két órában pedig lehetőségük lesz egyénileg kipróbálni az interaktív bemutatókat, beszélgethetnek és feltehetik kérdéseiket az egyes standokon.

Találkozzunk november 9-én, ahol színes, fiatalos és modern programmal várjuk a diákokat a Pályaválasztási Napon, Mosonmagyaróváron!

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png