Partnerlátogatás a Bio-Textima Kft.-nél

A kamara Fertő-Rábaközi Térség elnökségét fogadta Vörös Gábor, a Bio-Textima Kft. kereskedelmi vezetője, tulajdonosa a cég bősárkányi üzemében.

A résztvevőket Csapó Péter, a Fertő-Rábaközi Térség elnöke köszöntötte. Ezt követően az üzem látogatására került sor.

A Bio-Textima Kft. az egészséges éjszakai pihenés elkötelezett híve. A családi vállalkozás az elmúlt 26 évben ugyan jelentősen megváltozott, de a minőséghez való ragaszkodásuk velük maradt. Talán ennek is köszönhetően vállalkozásuk a magyar után a világ számos piacán sikeresen debütált: a Rábaközben fekvő kis faluban gyártott kézműves termékeik mára már a világ 3 kontinensének 15 országában ismertek. Hálószoba manufaktúrájuk számos matraccsaládot és alvásrendszert jegyez, amelyek a márkabolthálózatok mellett több hazai és nemzetközi lakberendezési áruház és szaküzlet kínálatában is megtalálhatóak. Munkájuk legfontosabb elismeréseként tartják számon, hogy a világon már több tízezer hálószobában megtalálhatóak termékeik. Az általuk gyártott matracok és ágyrendszerek szellemisége, minősége, illetve funkcionális értékei a vásárlók mellett elnyerték a szakma elismerését is, az elmúlt 26 évben már számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták munkájuk és termékeik minőségét. Annak érdekében, hogy valamennyi elvárásnak maradéktalanul megfeleljenek, munkáik során lelkesen keresik a legmegfelelőbb, legjobb tulajdonságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekeznekk leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani. Igyekezetüket az idővel egyre csak bővülő anatómiai és ergonómiai ismeretik támogatják, aminek köszönhetően termékkínálatukban mindent megtalálálható, amire csak a pihentető és egészséges alváshoz szükség lehet.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja a kamarának, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, keressen fel bennünket!

Fertő-Rábaközi Térségi irodák

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdosvilmos@gymskik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: csorna@gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök