Példaképek, pörgős előadások arattak sikert az Egészségnapon

200 cégvezető, 48 előadó és 26 kiállító vett részt az Egészségtudatos Vezetők Szakmai Napján október 15-én, a kamarában.

A munkavállalók egészségmegőrzésére épülő szakmai nap részesei lehettek azok, akik október 15-én ellátogattak a kamara székházában tartott színvonalas eseményre. A nagyszerű előadók és az érdeklődő résztvevők mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy számos vállalkozásvezetőben sikerült elültetni, megerősíteni azt a gondolatot, hogy

a munkatársak egészsége cégérték és megtérülő befektetés.

A kamara által szervezett szakmai napon számos jó példát, ösztönző megoldást láthattunk és hallhattunk: egészségtudatos vállalkozásvezetők mutatták be tapasztalataikat és cselekvésre motiválták azokat a cégvezetőket, akik számára az emberi erőforrás továbbra is a vállalkozás legértékesebb tényezője.

A kiállítók által nyújtott megoldások szintén hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.


Az Egészségnap Facebook-oldala és a rendezvényről készült image film itt, a Győr Plusz Média televíziós tudósítása ide kattintva érhető el.

2020-ban folytatódik az Egészségtudatos Vezetők Szakmai Napja, melynek szervezése során nyitottak vagyunk a vállalkozások képviselőitől érkező javaslatokra is.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök