„Pro Bono program” az Audi Hungaria és a kamara együttműködésében

A tudástranszferre épülő kezdeményezésre a régió kis- és középvállalkozásainak jelentkezését várjuk!

Az Audi Hungaria mint a régió és az ország egyik legnagyobb ipari termelővállalata fennállásának 28 évében munkatársaival komoly szakmai tapasztalatot és tudást halmozott fel. Pénzügyi szerepvállalásuk (szponzoráció és adományozás) mellett ebből a hatalmas tudásalapú tőkéből a régió kis- és középvállalkozásainak átadva, az Audi munkatársai hozzájárulnak a térség és az egyes szereplők gazdasági sikeréhez, fejlődéséhez.
„A kamara feladata, hogy olyan gazdasági környezetet teremtsen a megyében, ahol a kis- és középvállalkozások és a nagyvállalatok is megtalálják a számukra fontos irányokat és lehetőségeket. Egy nagyvállalatnak ilyen plusz lehet, ha a tudásának és gyakorlatának átadásával segíti a kisebb cégeket, míg egy kisvállalkozásnak, de akár egy közepes méretű cégnek is kiváló tanulási lehetőség a nagyobbtól, hatékonyabban vagy szervezettebben működő vállalattól tanulni. A program fontos eleme, hogy a résztvevő KKV vezetők nemcsak hallgatják az Audi Hungaria előadásait, hanem kérdezz-felelek módon konzultálnak, megosztják egymással kérdéseiket és egyedi tapasztalataikat” - Pintér-Péntek Imre elnök, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A programsorozat előadásait folyamatosan bővítjük. Regisztrációra jelenleg az alább felsorolt témákban van lehetőség!

Következő előadások:

Témakör: A kis- és középvállalkozásokat érintő biztosítások »»» PROGRAMVÁLTOZÁS! ««« ONLINE előadás!
Előadás címe: Gyakorlati tapasztalatok a biztosítás és a kárrendezés világából
Előadás főbb tartalmi elemei: Miért kell, miért célszerű? – felelősségbiztosítás, mint pályázati kitétel, a Covid biztosítási aspektusai.
Előadó: Dr. Harkai Krisztián, biztosítási- és kárrendezési szakreferens 
Időpont: 2021. december 2. (csütörtök) 10:00-11:30
Jelentkezés ITT »»»

Témakör: Belső kommunikáció »»» PROGRAMVÁLTOZÁS! ««« ONLINE előadás!
Előadás címe: Munkatársi kommunikáció a digitalizáció korában
Előadás főbb tartalmi elemei: Kommunikáció 12 ezer emberrel: a belső kommunikáció szerepe egy nagyvállalatnál, célcsoportok és felhasználói szokások, platformok, kommunikációs csatornák, HR Portál, online vs. offline, a Covid-járvány kommunikációs tapasztalatai, jövőbeli tervek.
Előadók: Tolnay György  szakmai vezető, belső kommunikáció, Csóka Krisztina  Szakértő, HR kommunikáció; főszerkesztő, Audi Hungaria HR Portál
Időpont: 2021. december 7. (kedd) 13:00-15:00
Jelentkezés ITT »»»

Témakör: Minőségbiztosítás az autóiparban »»» PROGRAMVÁLTOZÁS! ««« ONLINE előadás!
Előadás címe: Minőségbiztosítás az autóiparban – transzformációs szemszögből
Előadás főbb tartalmi elemei: Egy modern autóipari vállalat minőségügyi felépítése, elvárások a prémium autóiparban, transzformáció az autóipari minőségügyben.
Előadó: Nagy József  vezető, vállalati minőség, funkcióanalízis és méréstechnika
Időpont: 2021. december 9. (csütörtök) 16:00-18:00
Jelentkezés ITT »»»

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a folyamatosan változó járványügyi intézkedések miatt elképzelhető, hogy az előadásokat online (MS Teams) formában tartjuk meg, melyek minimum 5 fő jelentkezésével indulnak. A programsorozathoz kapcsolódó sajtótájékoztató összefoglalóját a linkre kattintva tekinthetik meg.

Kérdés esetén forduljon munkatársunkhoz bizalommal!
Tóthné Szabó Beatrix  »»»
Ipari Tagozat titkára
+36 96 520-244
+36 20 227-7127
iparitagozat##kukac##gymskik.hu

Az Audi Hungaria Zrt. a programváltoztatás jogát fenntartja!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök