2023. évi egyes adótörvény módosítások

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Készüljünk fel együtt a 2023-as adóévre! A november 29-ei, online is elérhető előadáson megismerheti a kkv-kat érintő, 2023. évre vonatkozó adótörvény-módosításokat.

Kamaránk nevében szíves figyelmükbe ajánljuk együttműködő partnerünk rendezvényét, melyet a megyei szakembereinek számára is elérhetővé teszünk.

 

Időpont: 2022. november 29. (kedd) 10:00
Helyszín: UNIVER Szövetkezet, Kecskemét (6000 Kecskemét, Katona József tér 18.) és Online

Készüljünk fel együtt a 2023-as adóévre! 


Szabó Gábor, a BKKM NAV Tájékoztatási Osztály adószakértője ismerteti a kkv-kat érintő legfontosabb, 2023. évre vonatkozó adótörvény-módosításokat.
A résztvevők számára konzultációs lehetőséget is biztosítanak: írásban, online feltehetik kérdéseiket az előadónak, amelyre az előadó élőben válaszol majd.

Az előadásra előzetes jelentkezés szükséges, amelyet 2022. november 28. (hétfő) 10 óráig lehet megtenni.

Az előadáson való személyes részvételt korlátozott létszámban, 25 fő részére biztosítják, a létszám beteltével a személyes jelentkezés automatikusan lezárul, ezt követően csak online csatlakozásra lehet jelentkezni.
Online részvétel: a jelentkező az egyesület honlapján, a https://online.adokamara.hu oldalon az előadóterembe az előadás előtt saját belépési azonosítójával csatlakozhat az előadáshoz. Kísérje figyelemmel e-mail fiókját, az előadás előtt emlékeztető e-mailt küldünk.

Részvételi díj:

  • díjtalan a tagdíjat megfizetett tagoknak
  • 4000.-Ft (bruttó) külsősöknek, valamint a tagdíjat meg nem fizetett tagoknak
  • A részvételi díjat előre kell megfizetni november 28. 10 óráig, az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről utólag elektronikus számlát állítanak ki, és azt elektronikus úton küldik meg.
  • Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, az utalási bizonylatot az adokamara##kukac##adokamara.hu címre megküldeni.
  • Önkéntes kamarai tagoknak térítésmentes, illetve írd bele, hogy ez az Adótanácsadók Országos Egyesületének a rendezvénye, aki együttműködik a Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával.

Nem tag regisztráció a rendezvényre Itt.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, akkor a regisztrációs jelentkezési lapot kitöltve jelentkezhet a rendezvényre.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png