Találkozzunk újra személyesen is a Ballagási Kiállításon!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Kiállítóink szeptember 13-án várják a ballagás előtt álló diákokat a győri Apáczai Csere János Kar tornacsarnokában.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata által szervezett tematikus rendezvényen ismét személyesen is találkozhatnak kiállítóinkkal a ballagás előtt álló fiatalok!

Időpont: 2022. szeptember 13. (kedd) 8:00-15:00
Helyszín: Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar tornacsarnok (Győr, Liszt Ferenc utca 42.)

A kiállítás célja, hogy széleskörű kínálattal, szakmai tippekkel és átfogó javaslatokkal lehetőséget teremtsen a kereskedelmi és szolgáltatói szektorban működő vállalkozások, valamint a ballagó diákok, szüleik és pedagógusaik egymásra találásához.

Látogatóink számára egy csokorba gyűjtjük a 2022. évi trendeket, hasznos információkat osztunk meg a ballagási ünnepkörrel, öltözködési és ajándékozási szokásokkal kapcsolatban.

A Ballagási Kiállítás rendezvényén 2022. szeptember 13-án (kedd) 8:00-15:00 óra között kiemelt figyelemben részesülnek kiállítók és látogatók egyaránt, biztosítva a hosszú távú együttműködés kialakítását.

A Ballagási Kiállítás számos előnyt nyújt a kiállítók részére:

  • Az iskolákon keresztül a végzős diákok, szüleik és a pedagógusok célzott meghívással értesülnek a kiállításról és valamennyi kiállítóról.
  • Kamaránk biztosítja a diákok és pedagógusok csoportos látogatásának megszervezését.
  • A kiállításra meghívott osztályok – a folyamatos és egyenletes látogatottság érdekében - időbeosztásos rendszerben érkeznek, melyet a látogatói létszám elérése érdekében biztosítunk.
  • A kiállítók termékeit és szolgáltatásait a kamara online média felületein népszerűsítjük.
  • A kiállításon történő megjelenés jelentős marketingértéket képvisel és direkt reklámlehetőséget biztosít.
  • Több ezer látogató elérése a kamara kommunikációs csatornáin keresztül - naprakész információk, felhívások, promóciós videók megosztása (Győr+ Rádió, Kamarai honlap, Facebook, YouTube csatorna)
  • Részvételi lehetőség a Kamara által szervezett sajtótájékoztatón.

Kiállítóink:

 A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata által szervezett tematikus rendezvény az egyetlen az országban, mely kifejezetten a ballagási ünnepségről szól.

Találkozzunk személyesen szeptember 13-án és virtuálisan a kamara online felületein!

Tájékoztatjuk a résztvevőinket, hogy az eseményen hang és képfelvételek, fényképek készülnek. Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatót honlapunkon olvashatják.

Kapcsolat:
Ulrichné Papp Euridiké
Kereskedelmi tagozati titkár
papp.euridike##kukac##gymsmkik.hu
+36 96 520-233
+36 20 381-0015

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök