Etikus Vállalkozói Fórum – Vállalkozásfejlesztés

Az Etikus Vállalkozói Fórum harmadik és egyben utolsó eseményén a vállalkozásfejlesztés művészetébe nyerhetnek betekintést a résztvevők.

EVK_web_3_poszt_2.png

Időpont: 2024. június 26. (szerda) 10:00-13:00
Helyszín: Pannonhalma, Kazinczy Ferenc Művelődési Ház (9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 25.)

Mi az az Etikus Vállalkozói Fórum? 
Az Etikus Vállalkozói Fórum sorozat arra törekszik, hogy összehozza azokat, akik elkötelezettek az etikus vállalati működés és fenntartható üzleti gyakorlatok iránt. Célunk, hogy inspiráló közösséget építsünk, ahol a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat, és közösen dolgozhatnak a hatékony és etikus üzleti innovációk megvalósításán.
Előadónk: Mészáros Anita 
Anita 17 évet töltött el multinacionális nagyvállalatoknál vezetőként, számos hazai és nemzetközi projektben részt vett. Több éves tapasztalattal rendelkezik szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadóként, mentorként, valamint vállalkozásfejlesztési programok vezetőjeként.
Az előadás témája: Vállalkozásfejlesztés

Üzleti terv és stratégia, nincs egyik a másik nélkül. Az üzleti terv a vállalkozásod műszaki leírása, a stratégia pedig megadja, hogy hogyan működtesd. Miért fontos? Mikor kell ezzel foglalkozni? Hogyan érdemes kialakítani? Mit szükséges figyelembe venni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel fogunk foglalkozni.

Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráljon az alábbi linken keresztül, hogy biztosítva legyen a helye!
Jelentkezés ITT »»»
Jelentkezési határidő: 2024. június 25. (kedd)

Csatlakozzon és merítsen inspirációt arra, hogy hogyan fejlesztheti tovább vállalkozását az etikus és fenntartható üzleti gyakorlatok jegyében! 
Találkozzunk június 26-án!

További információ: 
Pethő Dorina
petho.dorina##kukac##gymsmkik.hu


"A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg."

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png