Információk az osztrák gazdasági lehetőségekről, szakértőktől

Öt alkalmas webinárum-sorozat keretében kapnak a vállalkozások segítséget ahhoz, hogy bővíthessék üzleti kapcsolataikat osztrák partnerekkel. 

Időpont: 2021. június 3. (csütörtök) – 1. webinárium
Helyszín: Online

A bécsi nagykövetég külgazdasági attaséja, Dr. Tefner Nóra, kamaránk Ipari Tagozata és a győri EEN-iroda közös szervezésben 5 alkalmas webinárum-sorozatot indít 2021. június 3-án.

Meghívott szakértőktől kaphatnak a résztvevők hiteles információkat az aktuális osztrák gazdasági helyzetről és lehetőségekről.

Az első három alkalmat egymás után, hetente szervezik meg, így a június 3-ai kezdő program után június 10-én és 17-én is tartalmas előadásokon vehetnek részt az osztrák piacok felől érdeklődő vállalkozók, üzletemberek. A 4. és 5. rendezvényre a nyári szünet után, várhatóan ősz elején kerül majd sor. 

Az első 3 előadás a járványhelyzethez igazodva, online lesz elérhető, az őszi alkalmakról később tudunk információt adni.  

Ízelítő a programból: 

  • Osztrák piac jellemzői: aktuális kihívások és lehetőségek, információk az osztrák vállalkozási környezetről
  • Cégalapítás Ausztriában
  • Határon átnyúló szolgáltatás adminisztratív feltételei

A részletes programról információ a következő hetekben lesz elérhető ezen a felületen, folyamatosan frissítjuk az új tudnivalókkal cikkünket. Kérjük, kövesse figyelemmel oldalunkat!

A részvétel várhatóan ingyenes, de regisztrációhoz kötött lesz, ennek részleteiről is később tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Bővítse piacát Ausztria felé – vegyen részt webináriumainkon!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök