Konzultáció a KATA adónem átalakításáról

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Mondja el véleményét Ön is! Konzultációt szervezünk a KATA adónem átalakításával kapcsolatban, melyre szeretettel várjuk a vállalkozásvezetőket június 24-én (péntek) 10 órakor a kamarába. Jelentkezés a konzultációra ITT!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara feladata, hogy meghallgassa és képviselje a vállalkozások véleményét és érdekegyeztetést folytasson a gazdasági szereplőkkel olyan horderejű kérdésekben, melyek befolyásolják működésüket és tevékenységüket.

Fenti célokkal összhangban KONZULTÁCIÓT SZERVEZÜNK A KATA ADÓNEM TERVEZETT ÁTALAKÍTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN, melyre szeretettel várjuk a vállalkozásvezetőket.

 

Időpont: 2022. június 24. péntek 10 – 11.30 óra

Helyszín: Kamara székháza, Jerfy terem vagy online

Csatlakozási kód: https://meet.goto.com/547886837

 

A KKV Klub által szervezett konzultációval azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a helyi gazdasági szereplők véleményét összegyűjtve, olyan adózási rendszer kialakítását támogassuk, mely a vállalkozások konszenzuson alapuló véleményét tükrözi és lehetővé teszi a gazdaság eredményes működését.

Vegyen részt Ön is a június 24-i konzultáción és mondja el véleményét a KATA tervezett átalakításával, annak előnyeivel, hátrányaival kapcsolatban.

A vállalkozásoktól érkező visszajelzéseket összegezve továbbítjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felé, bízva egy a gazdaság és a vállalkozások érdekeit szolgáló adónem kialakításában.

A programon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2022. június 23. csütörtök 16.00 óráig várjuk.

Szeretettel várjuk Önt a KKV klub június 24-i programján.

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök