Türk Kereskedelmi és Iparkamarai Üzleti és Befektetési Fórum

A június 24-i esemény lehetőséget biztosít a résztvevő cégek számára, hogy Kirgizisztánon túl, a teljes Türk régió üzleti szférájába betekintést nyerjenek.

Időpont: 2022. június 24. (péntek)
Helyszín: Kirgizisztán, Biskek

2022. június 24-én Kirgizisztánban, Biskekben kerül megrendezésre a soron következő Türk Kereskedelmi és Iparkamarai Üzleti és Befektetési Fórum. Az esemény lehetőséget biztosít a résztvevő cégek számára, hogy Kirgizisztánon túl, a teljes Türk régió üzleti szférájába betekintést nyerjenek!

Regisztráció:

Részvételi szándékát kérjük, hogy az exportevent##kukac##hepa.hu e-mail címre legkésőbb 2022. május 23-án 16:00-ig jelezze!
Az esemény további részleteiről, a programról, valamint a külföldi résztvevő cégekről a regisztráció lezárását követően tudnak tájékoztatást adni.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kiutazással és szállással kapcsolatos teendőket a résztvevők egyénileg intézik.  A repülőjáratokkal és a szálláslehetőségekkel kapcsolatban a jelentkezők részére ajánlást biztosítunk.
További kérdés esetén, kérjük, érdeklődjön az exportevent##kukac##hepa.hu e-mail címen vagy a +36 1 922 2600-as telefonszámon. 

A Kirgizisztánba való belépéshez vízum nem szükséges erre az időintervallumra! További hasznos utazási információk, a Konzuli szolgálat honlapján érhetők el: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?kirgizisztan

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök