SAVE THE DATE − Tavaszi HR Konferencia a kamarában

Találkozzunk 2024. április 10-én Győrben, a tavaszi HR Konferencián! Kiállítók már jelentkezhetnek.

Időpont: 2024. április 10. (szerda)
Helyszín: GYMSM KIK székháza, Baross terem (9021 Győr, Szent István út 10/A)

TECHNOLÓGIA A HR-BEN 
A technológiai újítások egyre inkább átformálják a HR tevékenységeit és folyamatait, így számos olyan lehetőséget kínálnak, amelyek segítségével hatékonyabbá és eredményesebbé válhat a szervezet emberi erőforrás menedzsmentje. Az új technológiák a toborzástól kezdve az alkalmazottak fejlesztésén át egészen az adatkezelésig és elemzésig hatékonyabbá teszik a HR folyamatokat, lehetővé téve ezzel az üzleti célok elérését.
A HR-technológiai megoldások közé tartoznak a szoftverek, digitális platformok, eszközök és felhőalapú technológiák, amelyek biztonságosan tárolják az adatokat, automatizálják a napi folyamatokat és elemzési eszközöket biztosítanak, a stratégiai döntések meghozatalához. A digitális HR-platformok olyan érzékeny adatokat kezelnek, mint a bérek, juttatások, toborzás, alkalmazás, termelékenységmenedzsment és az alkalmazottak kommunikációja. Ezen folyamatok automatizálása időt és pénzt takarít meg. A felelősség korlátozásával és az emberi tévedés megelőzésével csökkenti a költséges hibák létrejöttét is.

A HR-tech megoldás az üzleti élet számára is létfontosságú a szervezet sikeréhez. A HR-szoftvert használó szervezetek jobban teljesítenek, mint azok, amelyek nem használják ezeket a digitális eszközöket. Egyre több szervezet használja a HR-technológiát a hatékonyabb folyamatok érdekében.

Amiről biztosan szó lesz:

  • Mesterséges intelligencia és gépi tanulás alkalmazása
  • Blockchain integráció
  • Digitális tanulás, képzés és fejlesztés
  • Technológia, amely felgyorsítja a hibrid munkavégzést
  • HR-technológiai trendek: felhőn innen, felhőn túl

A program keretében cégvezetők, HR vezetők osztják meg tudásukat, tapasztalatukat a fenti témákban. Az Ön tapasztalatait is örömmel hasznosítanánk. Várjuk, hogy megossza velünk.

A részletes programmal és a jelentkezési lappal később frissítjük az oldalt.

A rendezvény ideje alatt a helyszínen korlátozott számban kiállítói lehetőséget biztosítunk.
A pop-up standos megjelenés önkéntes kamarai tagvállalkozások részére 10 000 forint + ÁFA/stand, egyéb vállalkozások számára 20 000 forint + ÁFA/stand.
A kiállítói lehetőséggel kapcsolatban keresse munkatársunkat a movar##kukac##gymsmkik.hu e-mail címen.

 

Gyűjtsön információkat, építsen kapcsolatokat és készüljön fel a munkaerőpiaci kihívásokra!
Ehhez adunk segítséget a HR konferencián.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png