Segítse Ön is a jegybank felmérését!

A jegybank havonta felméri a vállalati konjunktúrát. Pár percet vesz igénybe a kérdőív, töltse ki Ön is!

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kiemelt feladatának tekinti, hogy megismerje és folyamatosan nyomon kövesse a magyar vállalati szektor gazdasági helyzetét és kilátásait. Ennek kapcsán az MNB rendszeres konjunktúra felmérést végez a hazai vállalatok körében azzal a céllal, hogy a jegybank hiteles képet kapjon a gazdasági folyamatok aktuális és várható alakulásáról.

A korábbi felmérések során is sokan támogatták a jegybank munkáját, ennek köszönhetően pedig a válság kezelését célzó intézkedések kidolgozásánál a jegybank vezetői több ezer vállalat válaszait ismerhették meg.

Az eddigi felmérések eredményei megtalálhatók az MNB honlapján a sajtóközlemények között. A legfrissebb publikáció az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el.
Konjunktúra felmérés - Az MNB vállalati felméréseinek eredményei

Az általános üzleti hangulat hiteles és aktuális követése céljából az MNB felsővezetése havi rendszereséggel tervezi megvalósítani a vállalati konjunktúra felmérését. Annak érdekében, hogy a felmérés széles körben lefedje a hazai vállalati szektor aktuális helyzetét és várakozásait, kérjük, Önök is működjenek közre a felmérésben!

A kérdőív ebben a levélben található linkről elérhető, rövid, pár percet vesz igénybe. A válaszokat 2021. július 31-ig várják!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök