Sikeres együttműködések a Segítő Szakemberek Klubjában!

A Segítő Szakemberek Klubja és a Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda tájékoztató előadást és beszélgetést szervezett az egészségügyi szűrővizsgálatok jelentőségéről.

előadás

Az önvizsgálat jelentőségéről szóló kiadványunk már elérhető a kamarában! Forduljon hozzánk bizalommal!

Megyei kamaraként fontosnak tartjuk az egészség megőrzésére, a betegségek megelőzésére, korai felismerésére való figyelemfelhívást és az ezzel összefüggő hiteles információátadást, mely a fiatalabb korosztály számára is lényeges. A Győri járásban a 45-65 éves hölgyek számára biztosított mammográfiai vizsgálaton a behívott hölgyeknek csupán 30%-a jelenik meg.

A fórum megrendezésével azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az orvostudomány mai állása szerint bemutassuk, hogy a szűrővizsgálatok életeket mentenek.


Az emlőrák a nők leggyakoribb, de egyik legjobban kezelhető rosszindulatú betegsége. Az előadás keretében felhívtuk a figyelmet a betegség korai felismerésének lehetőségeire, illetve röviden ismertettük a kezelésének módjait.
Szeretnénk elérni, hogy a szűrővizsgálaton való részvétel, illetve panaszok esetén a szakorvosi konzultáció ne okozzon félelmet.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök