Sikerrel indult a "Kereskedj az online térben!" rendezvénysorozatunk

Nagy érdeklődés kísérte a hangulatos környezetben zajló szakmai előadásokat és pódiumbeszélgetést egyaránt.

2022. február 23-án nagy sikerrel indult a "Kereskedj az online térben!" rendezvénysorozatunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térsége és az Enterprise Europe Network együttműködésében.

A résztvevőket Molnár Albert, a győri térség elnöke köszöntötte. Induló aktivitásunk céljait a klubesemény házigazdája és projektfelelőse, Lendvay Patrik győri térségi elnökségi tag ismertette. A program célja első sorban a hagyományos értékesítési módot folytató KKV-k figyelmének felhívása a megváltozott piaci viszonyokra, és a digitális kereskedelem fontosságának terjesztése. Mindehhez hiteles forrásból, szakmai előadóktól kaptak edukációs jellegű segítséget érdeklődőink.

Kassai Zoltán, a Zoom Consulting és BESTAPP képviseletében megoldásközpontú előadást tartott, ahol kiemelte, hogy a webshopok üzemeltetése mellett számos módon lehet az online térben részt venni annak érdekében, hogy a vállalkozások megismertessék szolgáltatásaikat, termékeiket a fogyasztókkal.

Kulcsár István Róbert, a Shoprenter.hu szakértője átfogó képet és teljeskörű ismertetést adott a webáruház indításról közérthetően, 27 lépésben.

Az informatív előadásokat egy kötetlenebb hangvételű, rendkívül izgalmas pódiumbeszélgetés követte Boda Veronika irányításával. A győri térség elnökségi tagja a Zoom Consulting képviseletében Villányiné Varga Andreával (Vivaker Kft.) és Németh Jánossal (J-Delikát Kft. - Kapucziner Kézműves Kávépörkölő) beszélgetett vállalkozásuk indulásáról, fejlődésük meghatározó állomásairól, amelyek tevékenységük bővítésére, modernizálására sarkallták őket.

A soron következő esemény időpontjával és további részleteivel hamarosan jeletkezünk.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök