SMART-UP

Magyar és osztrák fiatal és induló cégek közötti aktív üzleti együttműködések elősegítése.

smart-up

A cégre szabott K+F akciótervekkel a kutatóhelyi infrastruktúra és know-how intenzívebb hasznosítása valósul meg. A vállalkozások új K+F lehetőségek, szolgáltatások segítségével piaci, üzleti eredményeiket javíthatják, megalapozva hosszútávú sikeres működésüket.

A start-up cégek célzott mentorálásával, a fiatal vállalkozások innováció menedzsment ismereteinek bővítése révén hosszútávú túlélési esélyeik jelentősen javulnak.

A projekt keretében egyéni (mentorálás, coaching, tanácsadás) és csoportos (workshop, céglátogatás) tanácsadási tevékenységre is sor kerül. Az osztrák és magyar résztvevők közösen vitatják meg a felvetett témaköröket.

A határrégiókban azonos módszertannal innovációs teljesítmény felmérés zajlik, ezáltal az eredmények összehasonlítása lehetővé válik.

A határon átnyúló start-up közösség létrehozása és működtetése szintén az induló vállalkozások támogatását szolgálja. A szelektált ötletek magyar és osztrák cégvezetők általi közös validálása, közös tréningek, a pilot teamek kialakítása során alkalmazott módszereket, azok eredményeit a partnerek hosszú távon is hasznosíthatják.

A SMART-UP projekt időtartama:

2018. 01. 01. - 2020. 06. 30.

STARTUP PANNONIA

Csatlakozz a magyar-osztrák határtérség új start-up közösségéhez! Vegyél részt szakmai programjainkon, bővítsd ismereteidet és szélesítsd kapcsolatrendszeredet!

A gesztorszervezetek vezetésével konkrét üzleti problémákat boncolgató szakmai rendezvényekre, céglátogatásokra és networking eseményekre kerül sor. 

A start-up közösség kialakítja működési kereteit, a csatlakozás lehetőségeit. A rendszeres találkozók szintén hozzájárulnak a pezsgő közösségi élethez.

A kommunikáció, információcsere kiemelt színtere az online közösségi platform és a közösségi háló!


Kapcsolat:

Tompa Krisztián »»»
+36 96 520-273
+36 20 355-2540
tompakrisztian##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök