Szakértői Testület - Általános Felhívás szakértők részére

Tisztelt Szakértő Jelölt!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdaság- és vállalkozásfejlesztési tevékenysége keretén belül a megyei vállalkozások szakértő információkkal történő ellátása és speciális szakmai kérdésekben történő támogatása érdekében ADÓÜGYI ÉS SZÁMVITELI SZAKÉRTŐ TESTÜLETET állít fel.

A Szakértő Testületbe olyan magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező tanácsadó szakemberek jelentkezését várjuk, akik vállalják a megyei kamarához szakmai kérdésekkel forduló vállalkozások térítésmentes tájékoztatását havonta maximum 3 alkalommal 1-1 óra időtartamban.

A Szakértő Testületbe történő bekerülés feltétele a www.gymsmkik.hu honlapon elérhető pályázati űrlap kitöltése, szakmai referenciák bemutatása és azon szakterületek megjelölése (maximum 3), melyekben a pályázó szakértő magas szintű tájékoztatási szolgáltatást tud vállalni a megyei kamarán keresztül érkező megkeresések kapcsán.

A Szakértő Testületbe történő felvételről az Adóügyi Kerekasztal és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége dönt.

A kamara a térítésmentes szolgáltatásért cserébe marketing lehetőségeket, a program folyamatos népszerűsítését, a Szakértői Testület tagjainak kamarai magazinokban történő megjelenítését és folyamatos szervezési háttérmunkát biztosít, lehetővé téve a program sikeres bevezetését és hosszútávú fenntartását.

A kamara által meghirdetésre kerülő díjmentes tájékoztatási szolgáltatás magas szintű megvalósítása érdekében a kamara elnöksége a Szakértő Testület működését nyomon követi, a biztosított szolgáltatás minőségét ellenőrzi, a lebonyolított tanácsadásokat utánköveti és a projektet a programba bevont szakértőkkel együtt a fejlesztendő területek beazonosítása érdekében évente értékeli.

A Szakértő Testület működésének rendjét és részleteit a „Tájékoztató a Kamarai Szakértő Testület működéséről” szóló dokumentum tartalmazza.

Megtiszteltetés lenne számunkra, ha Önt is szakértőink között üdvözölhetnénk és részt venne a kamara értékközvetítő projektjében.

A kamara partnerséget kínál azon adóügyi és számviteli szakértők számára, akik vállalják e presztízs értékű programban való részvételt és díjmentes szakmai tájékoztatás biztosításával a megyei kamarához forduló vállalkozások kérdéseinek megválaszolását és a megyei kamara szolgáltatási körének további bővítését, elismertségének növelését.

Legyen Ön is a Partnerünk!

Győr, 2021. szeptember 10.

Tisztelettel:

Molnár Imre

Adóügyi Kerekasztal Elnöke

 

 

 


Tovább a jelentkezéshez>>>

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök