Képzések, Szakképzés

A tanulók gyakorlati képzésének lehetőségei

Négy formában valósulhat meg a gyakorlati képzés, melyeknek finanszírozási háttere is különböző.

Tovább

Tanulószerződés

A kamara fontos feladatának tartja, hogy a tanulók - elsősorban külső gazdálkodó szervezetekkel megkötött - tanulószerződéssel vegyenek részt a duális képzésben.

Tovább

A szakmai gyakorlati oktatást érintő tájékoztatás 2020.11.11.

A szakmai gyakorlati oktatásról szóló információ tájékoztató jellegű, a vonatkozó rendelet megjelenéséig iránymutatásként szolgálhat.

Tovább

Gyakorlati képzőhely ellenőrzés

A gazdálkodó szervezeteknél folyó gyakorlati képzés feltételeinek való megfelelés és a Szakképzési törvényben megfogalmazott, a képzésre vonatkozó rendelkezések megtartásának szakmai ellenőrzését az illetékes területi kamara látja el.

Tovább

Vizsgadelegálás

Kamaránk vizsgadelegálási referense tesz javaslatot az érvényes névjegyzékről az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai vizsgát szervező intézmények bejelentései alapján.

Tovább

Pályaválasztás, pályaorientáció

A kamara pályaorientációs programjának célja, hogy hiteles információt nyújtson a továbbtanulási lehetőségekről, különös tekintettel a szakmaválasztásra.

Tovább
Csanaky Jerfy Antal

Csanaki Jerfy Antal díj

Csanaky Jerfy Antal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége 2014. évben a szakmunkásképzés erősítése érdekében ösztöndíjat alapított a győri, a mosonmagyaróvári és a rábaközi kistérségben tanuló szakmunkástanulók számára.

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök