Taglátogatás a PER-KOR Kft.-nél

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Sáhó András és fia, Sáhó Dániel ügyvezető a találkozón bemutatták vállalkozásuk tevékenységi körét, a különböző raktári- és munkaterületeket.

A GYMSM KIK Kereskedelmi Tagozat titkára, Ulrichné Papp Euridiké a taglátogatási projekt keretében, partnertalálkozón tájékoztatta a PER-KOR Kft.-t a kamarai szolgáltatások megújult palettájáról, a megyei, tagozati kamarai rendezvényekről. A találkozón részt vett a taglátogatási projektet támogató önkéntes tagunk, Éles László is az Infoartnet Kft. részéről.

Sáhó András és fia, Sáhó Dániel ügyvezető a találkozón bemutatták vállalkozásuk tevékenységi körét, a különböző raktár és munkaterületeket, a vállalkozás profilját.
A PER-KOR Kereskedőház Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fő tevékenysége a rozsdamentes, saválló és hőálló acéltermékek, valamint alumínium csövek, zártszelvények, rudak, lemezek és nagy kopásállóságú lemezek raktározása, kis- és nagykereskedelme, illetve a kapcsolódó szolgáltatások:

  • darabolás,
  • lemezegyengetés és házhoz szállítás.

Munkafolyamatait az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi szabvány előírásainak megfelelően végzi.
2023. évben a Bisnode üzleti információszolgáltató tanúsítása alapján ismét a legjobb, „AAA” minősítést kapta, és 2023. évre is elnyerte a GYMSM KIK Védjegyét, mely alapján a PER-KOR Kft. "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás".

A cég működtetéséhez további jó munkát és sikereket kívánunk!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png