Taglátogatáson a Horváth Zsalutechnikai Kft.-nél

A cégvezető büszke arra, hogy minőségi alapanyagokkal és felszereléssel biztosítják a megbízhatóságukat és a hatékony munkát.

Horváth Ákos, a kapuvári székhelyű Horváth Zsalutechnika Kft. ügyvezetője fogadta Varga Szabolcsot, az Ipari Tagozat alelnökét  és Tóthné Szabó Beatrix tagozat titkárt.

A 2013-ban alakult és folyamatosan fejlődő épitőipari vállalkozás lakóingatlanok és ipari létesitmények szerkezetépítésére, monolit vasbeton szerkezetek építés során felmerülő zsaluzási munkák kivitelezésére szakosodott. Fő szempontjaik között szerepel a határidők betartása, ezért mind a zsaluzáshoz, mind a vasbetonszereléshez a legjobb anyagokat használják.

A vállalkozás tevékenységei:

  • Monolit vasbeton szerkezetek készítése
  • Acél tetőszerkezet
  • Fal- és födémzsaluzás, emellett ikerrotoros betonsimító gépükkel csiszolt ipari padló készítést is vállalnak.


Az építőipari vállalkozás a hagyományos épületszerkezetek gyártása mellett karitatív tevékenységekben is szívesen részt vesz. A kapuvári Váti-tóra tervezett stég egyik fő kivitelezőjeként és támogatójaként is együttműködött a győri Széchenyi István Egyetemmel.

Önkéntes tagjaink meglátogatásának elsődleges célja az igényfelmérés mellett kamaránk szolgáltatásainak ismertetése. Amennyiben Ön is szeretne gazdasági közösségünkhöz tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!


Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png