Taglátogatáson a Silver Concept Kft.-nél

Az Ipari Tagozathoz tartozó győri klímacég ügyvezetői a szakmai tájékoztató programok mellett az üzleti jellegű rendezvényeken is szívesen részt vesznek.

Palasics Peggi és Khaut Kristóf ügyvezetők fogadták Tóthné Szabó Beatrix Ipari tagozati titkárt a cég telephelyén. Elmondásuk szerint az 5 éve működő vállalkozásuk fejlődése töretlen, ráadásul termékeik korszerűek, melyekre folyamatos kereslet várható. A Silver Concept Kft. munkatársai lakossági és ipari ügyfeleik részére klíma, VRF/VRV és hőszivattyú rendszereket értékesít, telepít és karbantart.

Másfél évvel ezelőtt csatlakoztak a kamara közösségéhez és ez alatt a rövid idő alatt számos rendezvényen részt vettek, programokhoz csatlakoztak. Palasics Pegginek kimondottan tetszenek az Ipari Tagozat által meghirdetett szakmai programok, Khaut Kristóf aktív részvételével pedig az idén elindult 9. Plato csoportot erősíti. Mindezek mellett nyitottak a "Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás" Védjegyprogramhoz való csatlakozásra, kapcsolatépítő, vállalkozásfejlesztő, jogszabályokat ismertető rendezvényekre.

 

Önkéntes tagjaink meglátogatásának elsődleges célja az igényfelmérés mellett kamaránk szolgáltatásainak ismertetése.
Amennyiben Ön is szeretne gazdasági közösségünkhöz tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix »»
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png