Támogattuk a Deák Ferenc Szakgimnázium tanirodai versenyét

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium Nemzetközi Tanirodai Versenyén középiskolások mutatják be vállalkozási ötleteiket.

A Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium 2020-ban már tizenegyedik alkalommal rendezte meg Nemzetközi Tanirodai Versenyét, melynek keretében a közgazdasági tanulmányokat folytató, középiskolás fiatalokból álló csapatok vállalkozási ötletek megvalósítását mutatják be a gyakorlatban a szakmai zsűri számára. A kiváló együttműködésnek köszönhetően a kamara ebben az évben is támogatta a verseny sikerét.

2020 rendhagyó év volt mindannyiunk számára, így a Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium is a korábbiaktól eltérő módon szervezte meg a versenyszellemű diákok által évrő évre nagyon várt, az adventi időszakban megvalósuló versenyt. A december 16-i megmérettetésre 16 csapat adta be jelentkezését. A nevező csapatok között az iskola diákjain kívül más hazai és külföldi iskolák is megtalálhatók voltak, Szlovákiából, Ausztriából és Romániából is jelentkeztek csapatok. Magyarországról Makóról és Nyíregyházáról is pályáztak iskolai csapatok a részvételre. Az online tanirodai verseny keretében a csapatoknak előre összeállított szakmai anyagokat kellett elektronikusan eljuttatni a szervezőkhöz a vállalkozási ötletük kapcsán.

A kiírás szerint a tanulóknak a megálmodott vállalkozásokat bemutató írásos dokumentáción kívül, az alábbi szempontok szerinti koncepciós elgondolást is figyelembe kellett venniük:

  • Logó
  • Szlogen
  • Névjegykártya
  • Katalógus
  • Prezentáció
  • Idegennyelvű prezentáció
  • Stand látványterv

A pályamunkákat a győri Széchenyi István Egyetemnek és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának köszönhetően egy 2 főből álló független zsűri értékelte. A verseny keretében a kamara különdíját a ColorAdo Kft. csapata nyerte el, amely élményfestés szolgáltatást nyújt az érdeklődők részére.

Gratulálunk a nyertes csapatnak és vállalkozási ötletük megvalósítása érdekében szeretettel várjuk a fiatalokat kamaránkba!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök