Győri térségi támogatás az OTDK legsikeresebb hallgatóinak

A kamara Győri térségi elnöksége tárgyjutalommal díjazta a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekciójának legeredményesebb hallgatóit.

A több mint hat évtizedes múltra visszatekintő Országos Tudományos Diákköri Konferenciák sorozata az ország legnagyobb tudományos rendezvénye, mely lehetőséget biztosít a tehetséges, alkotó egyetemi hallgatók színvonalas bemutatkozására. A minden páratlan év tavaszán 16 tudományterületi szekcióban meghirdetett konferenciasorozat meghatározó esemény a szekciókat befogadó felsőoktatási intézmények számára. A Széchenyi István Egyetem három műszaki karát, nevezetesen az Audi Hungaria Járműmérnöki Kart, az Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kart, valamint a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kart érte az a megtiszteltetés, hogy a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekció szervezője lehetett. A konferencia széles társadalmi összefogással, a felsőoktatásban érintett minisztériumok, országos hatáskörű intézmények, szervezetek, a tudományos és gazdasági élet szereplőinek erkölcsi, szakmai, valamint anyagi támogatásával valósulhatott meg. A konferencián 56 párhuzamos tagozatban közel 500 egyetemi hallgató mutatta be pályamunkáját.
A kamara Győri térségi elnöksége nagyra értékeli a Széchenyi István Egytemmel folyó kiváló együttműködést, melynek keretében a legeredményesebb hallgatókat jutalmazta meg értékes ajándéktárgyakkal.

  • Gépi tanulás és képfeldolgozás tagozat, 1. helyezett: Markovics Dávid, BME
  • Mérnöki matematika 1 tagozat 1. helyezett: Nagy Dániel, BME
  • Mérnöki matematika 2 tagozatban 1. helyezett: Vincze Balázs, BME

Minden résztvevőnek gratulálunk!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök