Teltházas elsősegélynyújtó képzés – Önkéntes tagoknak kedvezménnyel

Kamaránk a vállalkozások igényeire reagálva munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot szervezett. A képzésen önkéntes tagjaink kedvezménnyel vehettek részt. 

 

Kamaránk a vállalkozások igényeit szem előtt tartva, gazdasági szereplők megkeresésére reagálva szervezte meg a munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot Győrben, február 1-jén
Az alapszintű 8 órás, vizsgával záruló munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot 11 munkavállaló teljesítette sikerrel, amely alapján a résztvevők névre szóló tanúsítványt kaptak. A tanúsítvány a rendeletben (3/2002 (II.8.) Sz-Cs-M-EüM együttes rendelet 20. §-a) meghatározott 2 évig érvényes.

A képzés keretében a résztvevők

  • megismerték a korszerű elsősegélynyújtás általános szabályait, alapfogalmait, módszereit és eszközeit,
  • a félautomata defibrillátor használatát,
  • az elméleti képzésen túl gyakorlati feladatokon keresztül sajátíthatták el a különböző elsősegélynyújtási technikákat (ambu baba),
  • az esetleges későbbi munkahelyi balesetek során megfelelő felkészültséggel és hozzáértéssel képesek ellátni munkatársukat.

A képzés a Felnőttképzési Törvényben előírtaknak megfelelően történt, az adatok a FAR rendszerbe kerültek feltöltésre.
A képzés gyakorlatorientált, ezért a kiképzett elsősegélynyújtó munkavállaló szükség esetén magabiztosan fog segítséget nyújtani.

Jelentkezzen Ön is folyamatosan induló képzéseinkre és élvezze az önkéntes tagság kedvezményekkel járó előnyeit!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök