Térségi évértékelő Kapuváron

2021. december 10-én nagyszabású rendezvény keretein belül értékelte és zárta az idei évet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége.

Pintér-Péntek Imre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke megnyitó beszédében kiemelte, fontos a térségek aktív szerepvállalása, hisz ez által a helyi vállalkozók is könnyebben juthatnak számtalan kamarai szolgáltatáshoz. Mint a térség szülöttje, örömmel töltötte el, hogy sok ismerős arcot láthatott viszont. „Soha nem felejtem el, honnan indultam!”

Csapó Péter, a Fertő-Rábaközi Térség elnöke, a 2021-es év történéseit foglalta össze. A pandémiás időszak ellenére is kiemelkedőnek tartja az idei esztendőt, hisz közel ötven helyi rendezvényt sikerült megvalósítani. Pályázati fórum, munkahelyi elsősegélynyújtó és munkavédelmi képviselő alap és továbbképzések, szakmai napok, céglátogatások. Kiemelkedő programként számolt be a Gazdaságfejlesztési munkacsoportok megalakulásáról, amelynek keretein belül nyolc munkacsoportban ötven vállalkozó és intézményvezető dolgozott együtt a térség kitörési pontjainak feltérképezésén. „Büszkék vagyunk rá, hogy saját kezdeményezések is napvilágot láttak. Ilyen pl. térségi hírlevél szolgáltatásunk, új belépők ünnepélyes köszöntése vagy az önkormányzatokkal, intézményekkel és civil szervezetekkel kötött együttműködési megállapodások.”

Polák Péter, a PPD Online Kft. ügyvezetőjének „A jövő kommunikációja” című nagyszerű előadása, felhívta a figyelmet az online világ fontosságára. Egyre inkább tapasztalhatjuk, hogy digitális irányba tolódik kommunikáció, ahol nagyságrendekkel növelhető az ügyfélélmény, felgyorsulnak a folyamatok, az automatizálási lehetőségeknek köszönhetően pedig növelhető a hatékonyság! „Tervezzünk előre, mérjük az eredményeket és legyünk nyitottak az újdonságokra!”

A rendezvény keretein belül köszöntötték a térség, jubiláló és új belépő vállalkozásait. Vállalkozásának megalapításának

  • 10. évfordulója alkalmából Szalai Katalin,
  • 20. évfordulója alkalmából Kozma Csaba és Szalai József,
  • 30. évfordulója alkalmából Pintér Fábián és
  • 70. évfordulója alkalmából a Kapuvári Ruhaipari Zrt. került köszöntésre.
  • új belépőként pedig a PPD Online Kft.
  • és a höveji Montázs Kézműhely Egyesület

Az est kiemelkedő pontja a közös karácsonyfa díszítés és a rendezvény mementójaként szolgáló emléktábla aláírása volt. Mindezeket, helyi tehetségek előadásában felcsendülő karácsonyi dallamok kíséretében tehették a vállalkozók. A rendezvényen fellépett Soós Réka, Ivánkovics Vanessza és Kapui Zsófia énekesek.

Az évzáró ünnepségen a helyi vállalkozók mellett tiszteletüket tették Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Vargáné Molnár Zsuzsanna Hövej-, Fodor József Osli polgármestere, Kovácsné Módos Anna az OTP fiókigazgatója, Odoricsné Buthi Krisztina a Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális központ igazgatója. Moderátorként közreműködött Henye Zsuzsanna a Rábaközi Művelődési Központ igazgatója.

Köszönet a résztvevő vendégeknek és közreműködő partnereknek, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a Fertő-Rábaközi Térség évzáró rendezvényének pompájához.

Fotó: Németh Ferenc

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök