Új belépő tagok köszöntése a Szolgáltatási Tagozatban

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata rendszeres időközönként tart elnökségi üléseket, melyek keretében a kamara tisztségviselői a vállalkozások számára releváns szakmai információkat és vállalkozásfejlesztési lehetőségeket tekinti át.

Az elnökségi ülésre meghívást kapnak új belépő tagvállalataink, akik ezen a fórumon is tovább bővíthetik személyes kapcsolataikat.

Az április 25-i ülés vendégei voltak:


Emberfejlesztés Kft. – Tevékenysége fókuszában az üzletfejlesztési támogatás, szervezetfejlesztési tanácsadás, vállalkozásfejlesztés, fejvadászat, értékesítési és marketing támogatás és tudásátadás áll. 43 főállású szakértővel dolgoznak együtt, logisztikai, munkavédelmi, tűzvédelmi, iparhoz köthető képzéseket valósítanak meg. IFKA akkreditált intézmény.

 

RECNER Consulting Kft. –  A 2021. évben indult, 5 fős vállalkozás fő tevékenysége az üzletfejlesztési tanácsadás, toborzás, munkaerő közvetítés, fejvadászat, elsősorban IT pozíciókra és CNC pozíciókra keresnek munkavállalókat. Ügyfeleiket a nyitott pozíciókra nem hirdetés útján, hanem direkt megkeresésekkel érik el és a folyamatban mediátor szerepet is vállalnak.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png