Új belépőnk a B-West-Ker Kft.

A kamara Fertő-Rábaközi térsége és Kereskedelmi Tagozata köszönti a vállalkozást.

Csapó Péter térségi elnök és Földesi Balázs ügyvezető

A B-West-Ker Kft. 2017 szeptemberében alakult, egyszemélyes tulajdonú Kft.-ként. Megalakulása a B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nevéhez vezethető vissza, amely 2010 októberében indult szintén egyszemélyes vállalkozásként. A cég tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, illetve bádogozással foglalkozott elsősorban, majd fejlődése során a fő profil megmaradt, de tevékenységi körébe bekerült a tetőfedő anyagok azon belül is a lemezfedési anyagok, bádogos termékek kereskedelme is. Ezen fejlődésnek köszönhetően a tulajdonos úgy döntött, hogy elválasztja a kereskedelmet a kivitelezéstől. 

 Földesi Balázs ügyvezető: 100 %-ban magyar magántulajdonú cégként működünk Rábatamási térségében, profilunkba a következő termékcsoportok tartoznak.

  •     trapézlemez, cserepes lemez forgalmazása,
  •     ereszcsatorna-rendszerek forgalmazása,
  •     szendvicspanelek forgalmazása,
  •     élhajlított elemek gyártása,
  •     bádogos termékek/kiegészítők forgalmazása.

Jelenlegi dolgozók száma a B-West-Ker Kft.-ben 9 fő, melynek nagysága a cég fejlődési irányának megfelelően folyamatosan változik. A vállalkozás elsősorban a Nyugat-dunántúli területeken folytatja tevékenységét, amely az évek során számos visszatérő vásárlóval, kivitelező partnerrel rendelkezik. Céljuk, hogy minél több ügyfél számára a legjobb megoldást kínálják.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja a kamarának, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Fertő-Rábaközi Térségi irodák

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdosvilmos@gymskik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: csorna@gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök